header

Verslokaal - De Buurman

 

Dichtbij het verst!

 

De gezichten achter de Buurman zijn Jeroen & Marloes Stegeman. Het is hun missie in elke provincie de lokale boeren, telers en ambachtslieden te verbinden met de consumenten aldaar. Zij geloven in het opzetten van een beter en eerlijker voedselsysteem. Voeding is de basis van onze gezondheid en (h)eerlijk eten hoeft niet van ver te komen. Als de producent of teler een eerlijke prijs ontvangt voor zijn product, dan kan hij zich blijven ontwikkelen en verduurzamen. In ruil hiervoor krijgt de klant weer een smaakvol, eerlijk en puur product. Vanuit dit oogpunt hebben Jeroen & Marloes met zorg vele producenten en telers geselecteerd. 

 

Waarom doen ze wat ze doen?


Idealisme vraagt om realisme. De roep om een eerlijk en gezond voedselsysteem vraagt dan ook om meer dan alleen de wil om goed te doen. Hun ideaal is de motor van Jeroen & Marloes. Hun gedrevenheid om systemen te doorgronden en beter te maken, zorgt ervoor dat zij het ook echt waarmaken. Door samen te werken. Samen te bouwen aan een nieuw (voedsel-) systeem. Daarmee zijn zij in staat de idealen van boeren én klanten bij elkaar te brengen. En bouwen zij samen een nieuwe werkelijkheid. Voor iedereen.

 

Help mee!

Deel jij deze idealen? Steun Jeroen & Marloes dan door hun producten te kopen. Of kom eens langs in Zwolle!

Hoe meer fan’s hoe sneller we samen de wereld (Nederland) een beetje gezonder kunnen maken.

Met De Buurman, dan zit je dichtbij het verst!

Eet Puur, Vers, Gezond, Gevarieerd en bovenal (H)eerlijk!

 

     

Onze winkel

Op 1 mei 2017 zijn Jeroen & Marloes de eigenaar geworden van de groentenzaak Wim Platenkamp, een begrip in Berkum (Zwolle). In september 2017 zijn zij gestart met De Buurman’s – VersLokaal. 


Ze brengen de producten van lokale boeren, telers & ambachtslieden dichterbij de mensen. Kom ook eens een kijkje nemen in de prachtige winkel in Zwolle.

Maaltijdboxes

We zien steeds vaker dat de consument weinig tijd heeft om een gezonde en verantwoorde maaltijd samen te stellen en kiest voor gemak. De Buurman heeft een uniek maaltijdbox concept met verse producten uit jouw regio en ingrediënten op maat. Je kan online handig jouw maaltijdbox selecteren. En om het gemakkelijk te maken ontvang je er een lekker recept bij zodat je in 30 minuten een smaakvolle, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel kan zetten. Een diëtiste ondersteunt om de juiste verhoudingen en samenstelling van een gezonde, gevarieerde maaltijd te borgen.

Meer informatie over de maaltijdbox vindt u op debuurman.nu/maaltijdbox

Diëtiste

De Buurman werkt samen met diëtiste Daniëlle Westerman.

Voeding is de basis van onze gezondheid. Daarom moeten we er samen voor zorgen dat we vitaliteit terug krijgen of behouden met behulp van goed eten. En goed eten hoef juist niet van ver te komen. Heel veel verschijnselen, zoals hoofdpijn, maag- en darmklachten, welvaartsziekten als overgewichtsdiabetes kunnen voort komen uit een onjuist voedingspatroon. Danielle helpt de consument graag in het maken van stappen, door inzicht te geven, te coachen en de nodige hulp te bieden.

ONZE PRODUCTEN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »