Over ons

Onze missie

Het is onze missie dat er meer aandacht, publiek en omzet komt voor de lokale speciaalzaken en bijzondere dienstverleners. Deze geeft geeft immers kleur aan de winkelstraten, verrijkt ons leven en leveren producten en diensten van hoge kwaliteit.  De tendens voor meer aandacht en kwaliteit in plaats van prijsvechten en kwantiteit is duidelijk waarneembaar.

Dat heeft ons op het idee gebracht om Regional Highlights op te richten.

Regional Highlights 

Regional Highlights is het internet platform voor uitsluitend bijzondere, regionale kwaliteitsproducten, kunst, reizen, cultuur en wellness uit heel Europa. Dit unieke podium is in samenwerking met regionale specialisten voor u gecreëerd. De specialisten zijn zorgvuldig door het team op basis van persoonlijke ervaringen geselecteerd.Passie en bevlogenheid en diepgaande kennis over de aangeboden producten kenmerken onze specialisten.

Regional Highlights biedt een exquise beleving en professionele uitstraling, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de presentatie en het overbrengen van de unieke sfeer en diepgaande kennis van de producten en diensten zoals die wordt geboden in de onderneming van de specialist. De webshop combineert dit met het gemak om thuis producten en diensten van diverse specialisten in één keer te kunnen bestellen en af te rekenen.

Vanzelfsprekend nodigen onze specialisten u graag uit voor een bezoek. Op deze wijze kunt u nader kennis maken met de specialist en de aangeboden producten, en kunt u zelf ervaren waarom deze specialist aangesloten is bij Regional Highlights.

Naast de mogelijkheid informatie over de producten te verkrijgen, deze eventueel aan schaffen, stellen wij u in staat nader kennis te maken met de regio van herkomst van de aangeboden produkten en specialisten. Hiervoor brengen wij graag onze bijzondere verblijven bij u onder de aandacht. De verblijven kenmerken zich door betaalbare luxe, een prachtige omgeving en ook hier gepassioneerde eigenaren, die er alles aan doen u een heerlijk ontspannen verblijf te bieden.

De eigenaren vertellen u graag meer over de regio, de mogelijke uitstapjes naar culturele hoogtepunten en de mooiste plekjes die u kunt maken. Vanzelfsprekend helpen zij u graag bij een bezoek  aan de aangesloten winkels en/of producenten.

 

Tips
Kent u een speciaalzaak die zich bij Regional Highlights zou kunnen aansluiten? Geef deze tip aan ons door. Als de ondernemer inderdaad wordt aangesloten bij Regional Highlights ontvangt u het Regional highlights verrassingspakket. 

Erwin Hoedeman
Tel: 06-538 432 46
e-mail: erwin@regionalhighlights.nl 

Specialisten

De aangesloten speciaalzaken kenmerken zich door passie voor hun producten en uitgebreide kennis over de herkomst ervan.

nieuwsProducten

De originele, kwaliteitsproducten zijn als beste geselecteerd door de aangesloten specialisten. 

eventsEr op uit

Wilt u zien waar de producten vandaan komen? Speciaal voor u hebben we prachtige verblijven uit de betreffende regio geselecteerd.

Het team

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »