MANGO GEMBER JAM LA FRANÇAISE 325 GRAM

Ambachtelijk bereid door Bosbessenkwekerij La Française. Bevat 60% mango, citroenzuur en -sap, gemberwortel en -siroop, limoen- en sinaasappelsap, pectine, vanille en 30% suiker. Bevat geen allergenen.

€ 4,70
INFORMATIE

De mango is na de banaan het belangrijkste fruit uit de tropen. De mango is een steenvrucht die in vorm varieert, afhankelijk van het ras. De vruchten zijn 5–20 cm lang, ovaalvormig en vaak gekromd met aan het uiteinde een korte, brede tuit. Er bestaan echter ook rassen met bolvormige vruchten. Rijpe vruchten worden als handfruit gegeten en onrijpe vruchten kunnen als groente worden bereid of worden ingelegd in zoetzure curry's. De bloesem van de mangoboom is ook eetbaar en levert bovendien een zoete honing. Het hout van de mangoboom kan worden gebruikt voor de fabricage van meubels.

Gember is een in de keuken gebruikte specerij met een vrij sterke, maar voor de liefhebbers aangename smaak. Gember wordt gewonnen uit de wortelstok van de gemberplant. Het is een van de meest geconsumeerde specerijen ter wereld.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »