Deze rillettes is zó goed dat deze veelvuldig Internationaal met GOUD is bekroond! De rillettes is gemaakt van het Wroetvarken en is minder vet en zout dan de traditionele Franse rillettes.
INFORMATIE |
De rillettes is gemaakt van Hollands varkensvlees, en is minder vet en zout dan de meeste Franse soortgenoten. Om tot rillettes te komen, wordt het vlees gesmoord totdat je het volledig uit elkaar kunt trekken (net als bij pulled pork). Het vlees wordt dus niet echt gebakken en het smoren gaat gepaard met extra smaakmakers als laurier, peper, zout en andere kruiden. GebruikEet rillettes zoals de Fransen het doen. Op stokbrood bij een glas wijn, of tijdens de lunch op een snee brood. De rillettes moet koud bewaard worden. Het is raadzaam om de rillettes een half uurtje van tevoren uit de ijskast te halen. Rillettes eet je namelijk op kamertemperatuur. LevertijdPaté maken kost tijd. Hoe meer tijd in de bereiding, hoe beter het resultaat. Wilt u een andere leveringsdatum? Geef dit apart bij uw bestelling aan. |
MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST |