Een overheerlijk Limburgs Stoofpotje, oftewel zuurvlees. Gemaakt naar traditioneel recept. Ouderwets lekker!
INFORMATIE |
Zuurvlees oftewel zoervleis: een typisch Limburgs streekgerecht. Het lijkt op stoofvlees en hachee. De naam komt van het vooraf marineren van het vlees in azijn. Maar de smaak is, in tegenstelling tot hachee, zoet. Dit zoervleis wordt door traiteur Ritt uit Kerkrade gemaakt naar traditioneel recept. Al meer dan 50 jaar wordt er bij traitteur Ritt gewerkt met authentieke familierecepten doorgegeven van vader op zoon. De gerechten worden bereid met vers vlees, verse groenten en kruiden. Door het lange rustige stoven ontstaan er maaltijden waar liefde in zit en dat proef je! Serveer tipsGeniet van dit overheerlijke Limburgse stoofpotje. Ouderwets lekker bij gebakken aardappelen, friet en stampot. Of gewoon op een lekker vers broodje. Het zuurvlees hoeft u alleen nog maar een paar minuutjes op te warmen en dan heeft u een heerlijke basis voor een ouderwets lekkere maaltijd. Een kind kan de was doen dus. Koel bewaren na openen. IngrediëntenVarkensvlees, water, ui, zonnebloem olie, suiker, zout, specerijen, citroenzuur, GLUTEN (tarwebloem), caramel, appelstroop, azijn, peperkoek, fructosestroop, rijstmiddel. Zoervleis kan sporen van noten bevatten. Inhoud700 gram |
MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST |