ROTTERDAMS STROOPWAFELBLIK GEVULD MET 8 AMBACHTELIJKE STROOPWAFELS

Stroopwafelblik ontworpen door Rotterdamse illustrator Richard Bijloo gevuld met 8 grote ambachtelijke stroopwafels van Karin de Meij en Paul Hoogenboezem van OPSTROOPWAFEL. 1 stroopwafel gratis! Een pracht cadeau voor en van echte Rotterdammers!

€ 39,50
INFORMATIE

Samen de mouwen opstropen, dat doen Rotterdammers! BLIK OP ROTTERDAM is een krachtbundeling tussen twee stroopwafelbakkers en een ambachtelijke tekenaar uit deze enige stad! Welke Rotterdammert-hart gaat hier nu niet sneller van kloppen? 

 

Inhoud


Rotterdams stroopwafelblik gevuld met 8 grote ambachtelijke stroopwafels, 1 stroopwafel gratis!

Maten: Lengte 21 cm, breedte 16 cm, hoogte 7 cm

Bedrukt op 6 zijdes, binnenkant goudkleurig

 

Over Blik op Rotterdam

Met de wetenschap dat Rotterdam zich stormachtig blijft ontwikkelen hebben Riesart010 en Opstroopwafel de mouwen opgestroopt. Samen hebben zij de BLIK OP ROTTERDAM gericht en deze als product gebouwd. Dit is gebeurd op een vrolijke en creatieve manier.

Het resultaat is een uitbeelding van Rotterdam in al haar menselijke diversiteit en met haar iconische blikvangers in de vorm van een stroopwafelblik.

 

RICHARD BIJLOO van RIESART010

De Rotterdamse tekenaar Richard Bijloo van Riesart is gespecialiseerd in het maken van schoolboekillustraties, wildschilderijen en illustraties van Rotterdam. In 1996 heeft Richard samen met zijn partner www.tekenteam.nl opgezet, een illustratiebureau met meerdere illustratoren en veel verschillende tekenstijlen. Tekenteam tekent voor pretparken zoals de Efteling maar ook voor schoolboeken en interne campagnes. In 2019 startte Richard zijn Instagram account www.instagram.com/riesart010 en plaatst daar regelmatig tekeningen van de stad. "Op deze wijze hoop ik een kleine bijdrage te kunnen leveren aan de positieve vibe van Rotterdam", aldus Richard.

Ook heeft Richard een eigen website www.riesart.nl

 

KARIN DE MEIJ & PAUL HOOGENBOEZEM van OPSTROOPWAFEL

Deze twee Rotterdammers bakken sinds 2015 grote, pure stroopwafels met de hand op het bakijzer onder de naam www.opstroopwafel.nl

De stroopwafels zijn anders dan gewoon, gemaakt van 100% roomboter en in meer dan 15 spannende smaken. Opstroopwafel bakt o.a. stroopwafels voor Hotel New York, De Euromast, Marriott Hotel Rotterdam en Rotterdam Tourist Information. De stroopwafels zijn ongeveer 15 cm doorsnede en zijn voorzien van dezelfde wikkel als het koekblik.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »