PATÉ DE CAMPAGNE

Een iets smeuïge boerenpaté van het wroetvarken met ui. Madame Paté levert haar patés in klein (200 gram) en groot formaat (800 gram).

€ 7,00
INFORMATIE

Karakter 

Zoals de Franse slager en boer(in) paté maakt, zo vindt Madame Paté paté op zijn best!

De klassiek Franse patés van Madame hebben de kenmerkende grove structuur en een pure rustige smaak. U ziet en proeft wat u eet, alle ingrediënten zijn herkenbaar! Madame Paté gebruikt alleen wat minder zout en vet dan de meeste Franse patés.

Van duurzame komaf

Kwaliteit begint bij natuurlijke ingrediënten. Het vlees betrekt ze van duurzame en lokale boeren, zoals het Wroetvarken, Polderlam en Hollands/Veluws Wild. De patés bevatten geen toevoegingen die de houdbaarheid verlengen of de smaak kunstmatig versterken. Puur en eerlijk dus.

Allergenen 

De patés zijn gluten- en lactosevrij, maar kunnen (sporen van) noten bevatten.

Houdbaarheid

De zelfbak patés zijn 10 maanden in de diepvries te bewaren. Ovenvers gebakken paté is tenminste 3 weken houdbaar in de koelkast (0-6˚C). Na openen is de paté beperkt houdbaar.

Levertijd

Bij Madame Paté geldt wanneer u voor zaterdag bestelt, dan wordt uw bestelling op maandag vers gemaakt en op woensdag verstuurd. Indien u na zaterdag besteld, schuift dit een week door.

Wilt u een andere leveringsdatum? Geef dit apart bij uw bestelling aan. 

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »