Een heerlijke complete echt Limburgse pastasaus. Boordevol stukjes vlees. Ambachtelijk bereid door Traitteur Ritt uit Kerkrade.
INFORMATIE |
Al meer dan 50 jaar wordt er bij traitteur Ritt gewerkt met authentieke familierecepten doorgegeven van vader op zoon. De gerechten worden bereid met vers vlees, verse groenten en kruiden. Door het lange rustige stoven ontstaan er maaltijden waar liefde in zit en dat proef je! Het varkensvlees dat gebruikt wordt in deze bolognese saus is afkomstig van het Duroc d’Olives varken. Een varken waarbij de samenstelling van het varkensvoer is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De basis is een mix van pure granen (tarwe, gerst, mais), vezels en eiwitten. Aan deze mengeling wordt olijfolie als vetbron toegevoegd. Olijfolie bevat weinig verzadigde vetten die schadelijk zijn voor onze gezondheid, en veel mono-onverzadigde vetzuren. Doordat de varkens deze olie met hun voer binnen krijgen, krijgt het varkensvet een gelijkaardige vetzuursamenstelling. Een goede zaak om hart- en vaatziekten te vermijden. IngrediëntenVarkensvlees van het duroc d'Olives varken (51%), water (30%), aubergine, bleekselderij, ui, courgette, wortel, tomaat, zout, specerijen, tarwebloem (GLUTEN), citroenzuurwater, zonnebloemolie, stabilisator, vitamine C. Kan sporen van NOTEN bevatten. Voedingswaarde per 100 gramEnergie: 327KJ/ 77,9kcal Vet: 2,3 g, waarvan verzadigd 1,1 gram. Koolhydraten: 9,6 g, waarvan suikers: 2,7 gram. Eiwitten: 8,4 gram. Zout: 0,3 milligram Inhoud700 gram |
MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST |