VARKENSHAAS SATÉ RITT 700G

Een heerlijke varkenshaas saté uit de keuken van Traiteur Ritt uit Kerkrade. Al meer dan 50 jaar wordt er bij Ritt gewerkt met authentieke familierecepten doorgegeven van vader op zoon.

€ 8,95
INFORMATIE

De varkenshaas die gebruikt wordt in deze varkenshaas saté is afkomstig van het Duroc d’Olives varken. Een varken waarbij de samenstelling van het varkensvoer is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De basis is een mix van pure granen (tarwe, gerst, mais), vezels en eiwitten. Aan deze mengeling wordt olijfolie als vetbron toegevoegd. 

Olijfolie bevat weinig verzadigde vetten die schadelijk zijn voor onze gezondheid, en veel mono-onverzadigde vetzuren. Doordat de varkens deze olie met hun voer binnen krijgen, krijgt het  varkensvet een gelijkaardige vetzuursamenstelling. Een goede zaak om hart- en vaatziekten te vermijden. 

 

Serveer advies

Alleen nog opwarmen en smullen maar. 

 

Ingrediënten

Varkensvlees van het duroc d'Olives varken (51%), water (30%), uien, zonnebloemolie, suiker, zout, specerijen, citroenzuur, GLUTEN (tarwebloem), karamel, PINDAKAAS en NOTEN, sambal, azijn, peperkoek, fructosestroop, rijstmiddel, stabilisator, vitamine C.  

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »