Een heerlijke varkenshaas saté uit de keuken van Traiteur Ritt uit Kerkrade. Al meer dan 50 jaar wordt er bij Ritt gewerkt met authentieke familierecepten doorgegeven van vader op zoon.
INFORMATIE |
De varkenshaas die gebruikt wordt in deze varkenshaas saté is afkomstig van het Duroc d’Olives varken. Een varken waarbij de samenstelling van het varkensvoer is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De basis is een mix van pure granen (tarwe, gerst, mais), vezels en eiwitten. Aan deze mengeling wordt olijfolie als vetbron toegevoegd. Olijfolie bevat weinig verzadigde vetten die schadelijk zijn voor onze gezondheid, en veel mono-onverzadigde vetzuren. Doordat de varkens deze olie met hun voer binnen krijgen, krijgt het varkensvet een gelijkaardige vetzuursamenstelling. Een goede zaak om hart- en vaatziekten te vermijden. Serveer adviesAlleen nog opwarmen en smullen maar. IngrediëntenVarkensvlees van het duroc d'Olives varken (51%), water (30%), uien, zonnebloemolie, suiker, zout, specerijen, citroenzuur, GLUTEN (tarwebloem), karamel, PINDAKAAS en NOTEN, sambal, azijn, peperkoek, fructosestroop, rijstmiddel, stabilisator, vitamine C. |
MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST |