Een heerlijke varkenshaas saté uit de keuken van Traiteur Ritt uit Kerkrade. Al meer dan 50 jaar wordt er bij Ritt gewerkt met authentieke familierecepten doorgegeven van vader op zoon.
INFORMATIE |
Al meer dan 50 jaar wordt er bij traitteur Ritt gewerkt met authentieke familierecepten doorgegeven van vader op zoon. De gerechten worden bereid met vers vlees, verse groenten en kruiden. Door het lange rustige stoven ontstaan er maaltijden waar liefde in zit en dat proef je! De varkenshaas die gebruikt wordt in deze varkenshaas saté is afkomstig van het Duroc d’Olives varken. Een varken waarbij de samenstelling van het varkensvoer is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De basis is een mix van pure granen (tarwe, gerst, mais), vezels en eiwitten. Aan deze mengeling wordt olijfolie als vetbron toegevoegd. Olijfolie bevat weinig verzadigde vetten die schadelijk zijn voor onze gezondheid, en veel mono-onverzadigde vetzuren. Doordat de varkens deze olie met hun voer binnen krijgen, krijgt het varkensvet een gelijkaardige vetzuursamenstelling. Een goede zaak om hart- en vaatziekten te vermijden. Serveer adviesAlleen nog opwarmen en smullen maar. Lekker met rijst of aardappelen. IngrediëntenVarkensvlees van het duroc d'Olives varken (51%), water (30%), uien, zonnebloemolie, suiker, zout, specerijen, citroenzuur, GLUTEN (tarwebloem), karamel, PINDAKAAS en NOTEN, sambal, azijn, peperkoek, fructosestroop, rijstmiddel, stabilisator, vitamine C. Voedingswaarde per 100 gramEnergie: 369KJ/ 91kcal Vet: 2,4 g waarvan verzadigd 1,1 gram. Koolhydraten: 11,4 g waarvan suikers: 2,8 gram. Eiwitten: 11,8 gram. Zout: 0,3 gram |
MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST |