L'ESTORNELL / GEROOKTE ARBEQUINA EVOO (250 ML)

Een zacht gerookte Arbequina extra vergine olijfolie uit Catalonië, Spanje. De olie is verkregen door middel van een koude rooktechniek met dennenappels uit het Montseny-gebied van Catalonië.

€ 13,50
INFORMATIE

Koud roken is het proces waarbij de temperatuur van de aromatische houtrook wordt verlaagd voordat het met de olie in contact komt. Dit minder agressieve roken creëert een zachte, lichte smaak waardoor de rook de zachte Arbequina olie niet overheerst. Gebruik op aardappelen, zeevruchten, groene salades en rood vlees voor een houtgestookte smaak.

 

Al vele generaties lang staat de familie Vea voor het produceren van kwaliteit Arbequina extra vergine olijfolie in Lleida, Catalonie (Spanje).De olijfvariëteit, de bodem, het klimaat, de zorgvuldigheid die wordt genomen bij het plukken van de olijven, het vermogen en de knowhow om olijfolie te persen en de kunst van het mengen. Maar bovenal is er het karakter van de goede producent, zijn inzet om zijn eigen regels te volgen, zonder ander doel dan de kwaliteit en integriteit van het eindproduct.

 

Al deze kwaliteiten heeft de familie Vea in de loop der jaren ontwikkeld. Met fantastisch resultaat.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »