PATÉ EN CROÛTE

Deze Paté en croûte is gevuld met Paté de Campagne en uienconfiture. U snijdt er puntjes van en serveert de paté en croûte op kamertemperatuur. Het gewicht is 120 gram.

€ 5,00
INFORMATIE

Wist u dat in Frankrijk ieder jaar 6,5 miljoen kilo paté en croûte wordt gegeten?
Madame Paté bakt ze het hele jaar rond.

De patés hebben een grove structuur waardoor alle ingrediënten zichtbaar zijn. Daarnaast hebben de patés een pure smaak waardoor alle ingrediënten echt te proeven zijn. Precies volgens de klassieke Franse keuken! Uiteraard met alleen de beste (zoveel mogelijk biologische) ingrediënten.

De patés bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en geen toevoegingen die de houdbaarheid verlengen of de smaak versterken. Puur en eerlijk dus! De patés zijn glütenvrij en kunnen sporen van noten bevatten.

De zelfbak patés zijn 10 maanden in de diepvries te bewaren. Ovenvers gebakken paté is tenminste 3 weken houdbaar in de koelkast (0-6˚C). Na openen is de paté beperkt houdbaar.

Levertijd

Bij Madame Paté geldt wanneer u voor zaterdag bestelt, dan zijn uw vers gemaakte patés de volgende woensdag klaar om te worden verstuurd. Wilt u een andere leveringsdatum? Dat kan! Geef dit apart bij uw bestelling aan. 

In verband met vakantie kunnen de producten van Madame Paté tussen 26 juli en 11 augustus niet worden geleverd.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »