TRUFFELRILLETTES, 150 GRAM

Nieuw in het assortiment van Madame Paté: truffelrillettes gemaakt van Hollandse Wilde Gans. Gans heerlijk! De rillettes worden geleverd in een bakje van 150 gram en 8 bolletjes (waarvan 2 gratis).

€ 7,50
INFORMATIE

Madame Paté maakt haar rillettes geheel volgens Franse traditie. Het resultaat is zó goed dat deze Internationaal met GOUD is bekroond! 

De rillettes is gemaakt van Hollands varkensvlees, en is minder vet en zout dan de meeste Franse soortgenoten. 

Om tot rillettes te komen, wordt het vlees gesmoord totdat je het volledig uit elkaar kunt trekken (net als bij pulled pork). Het vlees wordt dus niet echt gebakken en het smoren gaat gepaard met extra smaakmakers als laurier, peper, zout en andere kruiden.

Gebruik

Eet rillettes zoals de Fransen het doen. Op stokbrood bij een glas wijn, of tijdens de lunch op een snee brood. De rillettes moet koud bewaard worden. Het is raadzaam om de rillettes een half uurtje van tevoren uit de ijskast te halen. Rillettes eet je namelijk op kamertemperatuur.

Levertijd

Bij Madame Paté geldt wanneer u voor zaterdag bestelt, dan zijn uw vers gemaakte patés de volgende woensdag klaar om te worden verstuurd. Wilt u een andere leveringsdatum? Geef dit apart bij uw bestelling aan. 

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »